SDP SREBRENIK

DOSLJEDNO S KARAKTEROM

Prof. Denis Bećirović i g. Dževad Hodžić posjetili i dali podršku Almi Muratović pri kandidaturi za Gradonačelnika Grada Srebrenik

Imali smo veliku čast i zadovoljstvo da, u našem gradu, dočekamo profesora Denisa Bećirovića, delegata u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH i potpredsjednika SDP BiH, kao i Dzevada Hadzića, zastupnika u Skupštini TK, delegata u Domu naroda Parlamenta FBiH i Predsjednika KO SDP Tuzla.🌹Profesor Denis Bećirović je pružio punu podršku Gradskoj organizaciji SDP Srebrenik, kandidatima za GV , a narocito nosiocu liste za Gradsko vijeće, Nisvetu Sejdinoviću i našoj kandidatkinji za Gradonačelnicu Grada Srebrenika, Almi Muratović.

S našim drugovima posjetili smo Stari Grad Gradinu i razgovarali o Strategiji Razvoja Grada Srebrenika za 2020.-2024. godinu, po kojoj će okosnicu razvoja našeg grada predstavljati upravo naše najveće kulturno – historijsko naslijeđe, naša Gradina.

SDP Srebrenik na lokalne izbore u novembru izlazi sa konkretnim Programom rada za razvoj Srebrenika, stvaranje boljeg poslovnog ambijenta, otvaranje novih radnih mjesta, sistemsko rješavanje infrastrukturnih izazova i unaprjeđenja položaja mladih, starih i ostalih kategorija stanovništva.

U realizaciji ovog programa imamo punu podrsku naših drugova, Denisa Becirovica i Dzevada Hadzica, kao i svih ostalih predstavnika SDP-a na višim nivoima vlasti.❗️ Pozivamo građane da izađu na izbore 15. novembra i da svoje povjerenje ukažu SDP-ovoj ekipi, našim kandidatima za GV, našem nosiocu liste, Nisvetu Sejdinoviću i našoj kandidatkinji za gradonačelnicu, Almi Muratović, kako bismo zajedno sa našim građanima donijeli pozitivne promjene za naš Srebrenik.

#SrebrenikMoraDrugačije#SDPdoPobjede#MladiDonosePromjene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *